Mi smo

Vaša   sledeća  avantura počinje sa nama . Predstavljamo  vam  web stranicu Ajmo Na Kubu – mesto gde ćete saznati sve o putovanju na Kubu.

Želite na avanturističko putovanje na Kubu, a ne znate odakle bi ste krenuli, nemate sa kime da idete, nemate vremena da sve organizujete? Ne brinite, zato idete sa nama na Kubu.

Kako sve češće putujemo individualno i sve sami sebi organizujemo, takav način putovanja i mi promovišemo, ne “reklamiramo” agencije i njihove aranžmane. Pitate se sigurno, a ko smo mi?

Mi smo, kao i vi,  krenuli kao turisti u avanturu zvanu Kuba, i vraćali se.  Danas smo  deo kubanskog naroda, što nam daje iskustvo da  organizujemo  autentična  i uzbudljiva individualna putovanja. Radi se o drugačijem putovanju  nego što nude klasične agencije.

I radimo isključivo Kubu. Smeštaj koji mi nudimo je u našem privatnom vlasništvu, od 2014.godine.

Fokusiramo se  na putnika avanturistu  kao što je i sama Kuba, bez obzira da li ste već putovali ili ste tek početnik. Mi smo prilagodljivi , usmerićemo  vas  na lokalne prevoze, pokazati gde je najbolja lokalna hrana, družićete se sa lokalcima, i na taj način upoznati zemlju koju posećujete. U tome je draž putovanja.

Dobićete tačno ono što želite.

Na svakom putovanju vodi vas iskusan i proveren   vodič ili pratilac koji  govori  lokalni jezik. On nije klasičan vodič, već će vas savetovati i usmeravati na ono što vi želite, potrudiće se da Kubu, zemlju u kojoj se nalazite doživite kao avanturista, kao njegov stanovnik, a ne da kao turista samo prozujite kroz nju. Na ovim turama svaki putnik je uključen u svoje putovanje, niko vam neće nositi prtljag, niko vam nece  pripremati  hranu, niko vam nece odredjivati satnicu, niko vam neće kupovati egzotično voće na pijaci. Ali možemo mnogo toga da vam olakšamo, jer znamo kako.

Nalazimo se u Havani i Novom Sadu/Beogradu pa se možete javiti  sa svim mogućim pitanjima i mi ćemo proveriti što je moguće pre na pravom mestu, lično.

Pregledali smo  ponude i našli puno tura  koje se obilaze na identičan način, a ne mora biti tako.

Možete u sopstvenoj organizaciji potrošiti  dane i dane pripreme, a mi ćemo vam pomoći da sve to doživite na isti način bez potrošenih dana na pripreme.

Za sve one koji bi putovali kao avanturisti, ali se ne usude, nemaju vremena za organizaciju, nemaju društvo… evo vam prava prilika.

Cene su  pristupačne, a ako nam  kažete ko vas je uputio na nas  možda dobijete i neki popust, nikad se ne zna.

Javite se , odaberite termin  i srećan put! 


Vremenska prognoza

Facebook